Tjenester

Mortix_300ppi_Logo - BoxMortix Industries AS bistår virksomheter innen områdene strategi, markedsføring og brand/merkevarebygging, kommunikasjon, informasjon og PR, samt som diskusjonspartner, rådgiver og mentor for ledere.

Våre verdier er innsikt og entusiasme.

Innsikt fordi vår rådgivning bygger på kunnskap og evne til å stille de relevante spørsmålene. Vi dyrker en markedsorientert holdning som tilsier at vi undersøker kundeprosesser og spør kundene og markedet, analyserer og drar faktabaserte konklusjoner snarere enn å synse. Vi trekker på en bred erfaringsbase fra ulike bedrifter, bransjer og fagområder når vi analyserer situasjonen og anbefaler strategier og planer for å nå målene.

Entusiasmen kommer til uttrykk som følge av et brennende engasjement for markeds- og kommunikasjonsfagene gjennom mange år – i både teori og praksis. Vi baserer oss på fakta og rettlinjede analyser, men vi kobler dette med det menneskelige, x-faktoren som engasjerer og motiverer. Vi har sans for den gode historien og det stilige designet som kan begeistre og utgjøre den store forskjellen.

Morten Ågnes baserer seg på kunnskap og erfaring opparbeidet gjennom over 30 års praksis fra ulike bransjer som bank, finans og forsikring, reklamebyrå, telekommunikasjon/bredbånd, samt lederrekruttering og -utvikling. Han er som høyskolelektor en meget aktiv foreleser og foredragsholder, og vil derfor kunne trekke på nyere teori og faglitteratur innen kommunikasjonsfagene.Skjermbilde 2016-09-06 kl. 09.53.01

 

Med et stort kontaktnett vil Mortix Industries også kunne løse oppdrag ved å trekke på relevante ressurspersoner og fagmiljøer med spisskompetanse nødvendig for å sikre suksess for oppdragsgivere.

Samarbeidsmodellene er fleksible og skreddersydd den enkelte virksomhet og situasjon. Det skal ikke være nødvendig å rigge til et stort og kostbart apparat for å kunne diskutere en problemstilling eller få hjelp til å se saken fra en ny side. Dette er eksempler på hva Mortix Industries kan bidra med:

 • Analyser av virksomhetens markedsposisjon
  • Markeds- og kundeanalyser
  • Analyser av marked/kommunikasjon/salgsstrategier
 • Utvikling av brand/markeds- og kommunikasjonsstrategier og -planer
 • Iverksetting og oppfølging av markeds- og kommunikasjonstiltak
 • Markedsansvarlig «for hire»
 • Visjon, kultur og merkevaren. «Living the brand».
 • Ledelsesrådgivning, mentor og karriererådgivning
 • Rådgiver i kommersialiseringsfasen av oppstartsbedrifter
 • Kurs og foredrag

Mortix Industries er Associated Partner av Brante Group.

Ta kontakt med Morten Ågnes på telefon 90840477, eller pr epost maa@mortix.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.